12 Temmuz 2010 Pazartesi

The back up plan


Uzun zamandır izlenilecek film diye telefon taslaklarında kendine yer etmiş bir romantik-komedi daha taslaklardan silindi gitti ama akıllarda uzun süre kalacak gibi..Nedense şu hatunun oynadığı bütün filmlere sempatim var..( Evet genelde romantik-komedi seçtiği için bu itiraf etmeliyim) Konu olarak gayet akıcı..
Doğru adamın gelmesini çok uzun süredir bekleyen Zoe bir karar verir: Anne olmak istemektedir. Bunun için bir buluşma ayarlar. Stan ile tanışan Zoe için o güçlü bir baba adayıdır. İlişkileri ilerledikçe, Zoe ve Stan iyi anlaştıklarını görürler. Ancak ortada bir sorun vardır: Zoe hamiledir ve bu durumu Stan'den saklamaya kararlıdr. Ama Zoe'nin sır saklama konusundaki yetenek(sizlik)leri bir yanlışlıklar komedyasına dönüşür.(sinemalar.com)
Bugüne gelince bu sadece yemek yemediğimiz ve alışveriş yapmadığımız süre içinde yapılan bi aktivite..Yarın rejimin ilk günü olması sebebiyle bugün ölümüne yedik..Ve 20 gün İstanbulda olamayacağımdan ''dönüşüm muhteşem olucak '' repliğine uygun bir geliş için rejime yer açtımm.Herşey İspanyamın şampiyonluğuyla dahada renklendi...Şimdi teknolojiye ara veriyorum..İyi geceler sevgili izleyici *

1 yorum:

mine dedi ki...

ıgh bu kadının filimleri insan hakları ihlali yapılmayan ülkelerde gösterilse ya!