2 Ağustos 2010 Pazartesi

Bi daha mı tövbe !

Bu yazı İstanbulda geçirmiş muhtemelen ayağını daha denize sokmamış insanların çokça yakındığı şu günlerde hem yakın olsun hem uygun diyenlerin tercihi genelde Adalar oluyor..Ben tatilimi yapmış güneşe denize doymuş olmanın verdiği haklı gurur ve kardeşimin ayağını suya sokmamasının verdiği o alçaltıcı haz dün bizi (tavsiye üstüne) Kınalı adaya attı..Şimcik sayın izleyicim bi kere şunu söyliyim Marmarada denize girilmezzzzzzz -ki bu tamamen şahsi fikrimdir...Arkadaşların uzun süredir gittiği övdüğü bi plaj varmış geçen gece iyice bi tarif ettiler motordan inin sol tarafa baya baya yürüyün havuz var geçin vs vs çingene mahallesinde olduğumuzu hissettirecek yollardan geçerken acaba demedik değil..Acaba biz yanlış yoldamıyız...O kadar kötü yollar ki..Sorduk birilerine cevap evet evet şurdan gidin ora zaten en iyi plaj orası dedi..Yüzüm o an için gülmedi değil..Sanki birşeyleri kazanmanın verdiği sevinçti..Ta ki o manzarayı görene kadar..İğne atsan yere düşmez deyiminin bile kifayetsiz kaldığı bir plaj vardı karşımda...Direk pas geçtik..Biraz daha yürüdük yürüdük artık sıcaktan gözlerim kararmaya başlamıştı bir yere oturduk..Diğer plaja göre daha sakin bir yerdi..Direk kendimizi denize atmamızla altımızdan kayan vıcık vıcık yosunlar,ağzımıza yüzümüze çarpıcak kadar çok olan deniz anaları , eski iskeleden kalma kazıklar, kayalar falan..Nerdeyiz biz ? Bahçedeki kuyuya girsem daha az yosun vardı yemin ederimm..Dedik kalkın kalkın havuza..Adaya gelip havuza girdi gerizekalılar laflarını göze alıp havuz yoluna koyulduk.Giriş 20tl...Kendine özel plajı var böyle şezlong falan şemsiye...Oh medeniyet varmış..Paramızla rezil olcaktık nidaları arasında yayıldık şezlonglara baktık deniz ordada kötü çıktık havuza...Havuzun çok temiz olduğunu düşünmüyorum..Görünüşte akvaryumu andırsada oda ayrı bi mikrop yuvası..Ama olsun o denizden bin kat daha iyidir..Akşama kadar ordaydık..Herşey çok güzeldi..Tavsiye edermiyim? Kesinlikle hayır... Havuza gidilcekse İstanbul havuz kaynıyor zaten..Marmarada denize falan girilmez..

Dipnot: 3 - 5 sivri zeka pazar günü adayamı gidilir demesin..Bizde aptal değiliz ama çalışan insanlar bunlar izin günü diye bişi var dimi ? Ha ?

2 yorum:

pınar dedi ki...

valla kuzu az bile sölemişsin oda deniz miydi yani pisliğini geçtim ipini koparan gelmiş abaza dolu kız kıza asla gidilmez gerçi hiçbir şekide gidilmez.anladım ki benim için ada piknip yapılan faytonla gezilen bi yer olarak kalmalı=) yalnız şunu da belirtmeliyim herşeye rağmen çok eğlendim. çünkü bir pamığın( ki ben oluyorum o:) güneş ve suyla ilk buluşamsında kardeşlerim yanımda olarak desteklerini esirgemediler=)seçose=)

Pele dedi ki...

Birdaha ada değince aklıma denizin gelmemesinden korkuyorum :D SEÇOSE :D:D