2 Eylül 2010 Perşembe

Adam haklı beyler

Artık şu referandum gelsede etrafta beyin delici bir sesle gezen EVET , HAYIR arabalarından kurtulsak...Duraklardaki baskıcı afiş politikalarına bir son verilse.. Kalabalıkta yürürken yada daha doğrusu yürümeye çabalarken pat diye önüne bir kağıtla çıkan şebekler yok olsa...
Madem beyin yıkamaya bu kadar müsait Bir toplumuz seçmen yaşını indirsinler ilkokul çağına o zaman dağıt şekerini,misketini..Ya da daha akıllıca bir politikayla Wii,playstatıon falan...Al bütün oyları..Şimdi ben zihniyeti oturmuş bir insansam sokaklarda Gençliiiiiik içiiiiiiiiiiiiiiiin,geleceğiniiiiiiiiiz içinnnnn,ananız içiiiin babanız içiiiiin diye yırtınan tayyip taşıtlarından ayyy doğru bak geleceğim söz konusu anamı alıp gidecek yerim yok diye vazgeçermiyim? İki dakka huzur verin şu insanlara artık yeter..Ha yok olmadı mı .. Tamam bari 1 ay kala falan bitsin şu reklamlar,nerde kaldı özgür irade nerde kaldı insan hakları...Baskıcı politikaya son verilmesi gereken yerde zemin hazırlanıyor..E bi anda yüklenilmesin diye..Adam haklı beyler (!)

4 yorum:

Unknown dedi ki...

Hicri 25 Ramazan 1431 Miladi 4 Eylül 2010

KUDÜS GÜNÜ YÜRÜYÜŞÜNE

DAVET

Başlama Yeri ve Zamanı : Adenauerplatz saat 14.30 da
Yürüyüş Güzergahı : Ku’damm-Joachimstaler Strasse-Savignz Platz
(Kapanış)

Değerli adaletsever Berlinliler!

Bu seneki Ramazan Ayının son haftası olan Vahdet Haftasında ve Kudüs Gününde yine mazlum Filistin Halkı ve tüm mazlum halklar için Berlinimizin merkezinde sesimizi yükseltmek için hepimiz ayaktayız..!

Filistin sorunu yalnızca Arab kardeşlerimizin davası değildir.Tüm müslümanların ve insanlığın sorunudur. Ve bu sorunun kimler tarafından oluşturulduğu ve halen devam ettirildiği de herkesin malumudur. Yıllardır bağrımızı kanatan yaranın baş sorumlusu
Siyonist-faşist devlet İsrail ve onu her yerde koruyan ABD ve başta İngiltere ,Almanya olmak üzere Avrupa Birliği( AB) dir.

Müslüman dünya artık tüm olup bitenleri bütün çıplaklığıyla bilmekte ve müslüman halklar, şu adaletsiz dünya sisteminin derhal değişmesi gerektiğine inanmaktadırlar. Bu vesileyle artık dünyadaki adaletsizliğe susmayacaklar ve siyasi-ekonmik-kültürel gidişata müdahil olacaklardır.Rabbimizin verdiği „şahit ümmet“sorumluluğu bunu gerektirmektedir. Müslüman nemelazımcı olamaz, olmamalıdır!

2001 de başladıkları savaşı aralıklarla sürdürüyorlar. Filistin den başladılar; dönem dönem Afganistan, Irak, Lübnan, Pakistan, Çeçenistan, Yemen, Sudan ve en son olarak ta şimdi İran İslam Cumhuriyetine pervasızca saldırının fırsatını kolluyorlar.Soruyoruz tüm dünya umumu efkariyesine: Yeni bir haçlı seferi furyasıyla mı karşı karşıyayız? Bunu açıkça itiraf etsinler!

Tüm müslüman ve hür dünya olarak artık kendi kaderimizi bu haçlı zihniyetli cani kapitalist-faşist ve de emperyalist düzenin sahiplerine bırakamayız. Ve korkmadan, yalnızca Allahımıza dayanarak, ve farz olan birlikteliğimizi sağlayarak;hem kendimize hem müslüman ümmete ve hür dünyaya şahitliğimizi yapmak üzere ayağa kalkmalıyız! Ve Allah Teala nın adıyla haykırmalıyız:

Filistine ve tüm dünyaya özgürlük !!! Mukaddes Kudüs e özgürlük!!!

Dünyanın tabiat yok edilerek emperyalistçe talanına hayır !!!

Dünya Halklarının yaşam hakkını elinden alan global savaşa hayır !!!

Pele dedi ki...

Ali Haydar: ...

pınar dedi ki...

yine sana katılmadan edemicem kuzuçe bu seçim olayınıda telekom reklamlarına çeviren sanki salakmışız gibi birilerinin sürekli karşımıza çıkıp bak hayır diceksin demessen geri kafalı olursun bak evet diceksin demezsen ülkeni düşünmüyosun demektir direktifleri eşliğinde yaşamaktan gına geldi sanki bi derbi yapılıyoda hakemler maç öncesi ayartılma aşamasında gibi. birde liderlerin şovundan öte gaza gelmiş kitlelerin, konudan hiç haberi olmasa bile facebookta videolar paylaşmasını sürekli insanı bişeylere katılmaya zorlamasını da anlamış deilm...he bide çok uzun bi yorum oldu ama eklemeden edemicem seninde daha önce bahsettiğin gibi şu filistin e yardım çığlıklarından önce kendi halimize bakabilsek keşke.filistin zamanında topraklarını israile sattığı için şimdi bu halde her geçengün bizim topraklarımızında satıldığını düşünürsek aynı kaderi paylaşmamız an meselesi belkide. üstelik emin olun dünyada hiç bi ülke ay orda müslüman kardeşlerimiz var yardım edelim demez! yanlış anlaşılmasın iyi oluyo filistine demek deil bu, ama dünyanın heryerinde ölüyo insanlar dünyayıda geçtim burnumuzn dibinde bile hala töre cinayetleri işleniyosa, düğünlerde magandalar eğlenicez diye ateş edip çocukları öldürüyosa, hergün şehit haberlerine bi yenisi ekleniyosa,ünv öğrencileri harçlıklarını çıkartabilmek için inşaatlarda vasıfsız olarak çalışıp bilmem kaçıncı kattan düşüp ölüyosa(ki bu liste böyle uzar)ve hala kimse bunlara çözüm getirmiyosa ve tüm bunların faturası hep mağdur olana kesiliyosa asıl faşizm burda bence filistinlere kadar gitmeye gerek yok....

Pele dedi ki...

Kuzuçee bu yorumu direk bir post olarak yayınlayabilirim,dile getiremediğim yanımsın ötesi yok ;)