6 Kasım 2010 Cumartesi

Hoşçakaaaaal ! Olacaklr sensiz olsuuunn ...

Türk televizyon tarihinin ağdalı diziler bölümünde Yaprak dökümünden sonra ikinciliği kimseye kaptırmayan Kavak Yelleri dün seyirciye oh be dedirtti..
Sezon boyunca elinde bir fincan , esrarengiz bişeyler içerken gördümüz Deniz o sırıtık gülüşünün altındaki erkeği çıkardı.. Deniz adam dövdü (!) Yok artık..
Burnu kanayan Fikrete ya da Efeye mi demeliydim yaklaşan peçeteci çocuk burnun kanıyor diyerek ''Alın verin ekonomiye can verin '' sloganının altını çizdi..Bu yardım mıdır ticaret midir ?.. Bu nasıl bir ironidir..Sorarım size ..
Dizinin bombası Final sahnesinin '' Beni aaaaaaal kucaaaaağııınnaaaaa eliiiiiğğğğnnniiiiii beliiime saaaaar'' nağmeleri dışında müthiş bir Emre Aydın parçasıyla gerekleşmesidir şahsımda..İzdivaç izlemekten körelen duygularımı bile harakete geçirmeyi başarmıştır..O değil de sahi ağlayabilirdim .. Diziye sonradan giren ama herkese oyunculuk dersi vermesi gerektiğini düşündüğüm insan Güvendir..
Ağlaamaaa değmez Güveeeeen , bu göz yaşlarınnaaaa


Edit : Diziyi izlerken salya sümük olup Nutella kaşıklamak , battaniyemin ucuyla burnumu silmek.. Amaaaağğğğ Asllıığğğ böhüüüüüüüü diyerekten hıçkırmak isterdim... Gel gör ki elimde yufka yemek daha cazip geliyor.. Bildiğin çiğ yufkaa.. Çarşaf gibi kopara kopara.. Dizi değişik beyler.. Ben diyorum.. Farklı bir çekim gücü var.. Bildiğin Kavak.. Bitmesin be (!)

3 yorum:

TribunselSevda dedi ki...

Saçma sapan bir dizi. Herkes birbirinin kucağında. Şarkıdaki beni aaaaal kucaaağınaaa sözününde bir anlamı yok o yüzden yani :) Pelin Karahan'ı da bu dizide yıldız yaptılar ya ne diyim daha. Kız dizi başladığında suya buuuuu diyodu. Başımıza yıldız oldu hepsi. Türkiyede tek izlenilcek dizi var oda Ezel'dir.

Pele dedi ki...

Öyle bir geçer zaman ki güzel , Türkan da iyidir.. Ben dizi izliyor muyum ? Hayır ..

TribunselSevda dedi ki...

Tamam onlarda güzel :)