7 Ocak 2011 Cuma

Hayal

Şuan boğazlarım yanmasın burnum akmasın istedim...
Hava ılık olsun böyle..
Vıcık vıcık terlemeyelim..İnce bir hırka ve babet havası olsun tam...
Sonra aylık akbilimizle hiç gitmediğimiz, hiç binmediğimiz o hep nereye gider diye merak ettiğim alengirli otobüslerin birine binelim.Şöyle 4758c 855df gibi.(!) Sayalım 8 yolcudan sonra 9. ve 10. biz inelim.. Ben otobüsteki bir kızın ayakkabısına dalmış, yüzüklerini inceliyor , hiç olmadı dip boyasının gelmesi hususunda düşünüyor olabilirim.Bana güvenme eğer sen hala sızmadıysan sen say..İndiğimiz yerde yürüyelim şöyle Canısı filmindeki gibi bir kır bulalım..Yeşil böle falezimsi..Dilek ağacı gibi bişeyde olsa fena olmaz hani..Bütün dizilerde olur bunlar..Sonra bana sana bir sürprizim var de ve Kağıt helva çıkar çantandan !
Heidi gibi olmazsam geri al helvayı valla bak !
Sonra boş boş konuşalım işte..Ben nefes almadan anlatıyım anlatıyım..Sonra sen hiç konuşmuyosun diye sana trip atıyım..Kafanda Fenerbahçenin oynanıcak olan maçının kadrosunu , TT Arenada açılan fb atkısının resmini çekemediğini , Telefonunu değiştirmek istediğini düşündüğün aklıma bile gelmesin.
Boşalsın beynim 2 saatliğine..O hep istediğim çimlere yatıp pis araba egzozlarının dumanlarını hiçe sayarak pembe bulut hayal ederim.
Sözüm olsun

3 yorum:

TribunselSevda dedi ki...

Unutma bu söylediklerini sonra ama

Pele dedi ki...

Unutmam ki hiiç

negzel dedi ki...

negzel:))