5 Nisan 2011 Salı

Saç aşkı

Makyaj hilelerinde ki az bilgimi  '' güzelliğimin hileye ihtiyacı yok belkide höhöhö'' diye kapatırken saçlarıma yaptığım bimbir bakım için '' napıyım saçlarım bi boka benzesin bari'' diyecek kadar da açık sözlüyüm evet.. Evet evet.. Saçlarıma yumurta sürüp birgün gezmişliğim , zeytinyağı bademyağına bulayıp üstüne streçle sarıp bir de şapka takıp uyumaya çalıştığım geceler vardır...Tek istediğim saçlarım belime kadar olsun ve uçları incelmesin ama ben hergün fönlü geziyim ! Bide rüyalar gerçek olsun..Yolda yürürken karşı cinsin saçlarını süzdüğüm içten içe hayranlık duyduğum , erkek olsam bu kıza kesin aşık olurdum dediğim bile vardır.Saçları güzel kadın %50 güzeldir, gerisi genetik miras. Ve saçlarının kontrolünü eline almış kadının öz güveni; satılsa alırlar demişler .Kadın haklı beyler.

dipnot: O kadar da ölmedik !

6 yorum:

Elifinelizi dedi ki...

oyy oyy oyy aynı dertten muzdarip ''çok içinden gelen'' ben.
daha bu sabah aynaya bakıp acaba saçlarımı uzatmaktan pes edip yeni ve kısa bir kesimle hayatmı versem diye düşündüm ve bu düşümcemle en geç 1 ay kısa saçlarım olucak :( mutsuuzm ama yıllardır aynı boyda olmalarından çok sıkıldım . Bana şans dile:))

joélle dedi ki...

Benim saçlarımla ilgili problemlerim var. Saçlarım çok gür ve belimde. Kesitrmeye kıyamıyorum ama geceleri hayvan gibi yattığım için bir sabah saçlarımın koluma ve boğazıma dolanıp beni öldürmeye çalışması sonucu çok uzun olduklarına karar verip, kestirme konusu bir daha gözden geçirdim. Sonuç, olumsuz kestirmedim. Ama artık saçlarımı toplayıp yatıyorum. Sana tavsiye verebilirim çabuk uzaması için, ben saçımı her gün kremsiz en fazla 2 günde 1 yıkamaya alıştırdım. Şampuanını hiç değiştirme ve mutlaka tara. O bakım şeyleri falan bi halta yaramıyor. Saçma gelicek belki bu tavsiye ama geçen sene göğüslerime kadar olan saçım şuan belimde bu sayede . Görüşürüz :)

Ayshenur dedi ki...

Resmeeenn haklısınnn..peki bişi frkettinmi tum aslan burcu bayanlarının sacı coook dıkkat cekici ben bu cıkarımımı 20 30 kez dgruladım,bnmde eskiden upuzun ve dumduzdu sonra kestrdm ne akla hkmetse :S

Pele dedi ki...

Elifinezi : :) Saçlarımı kestirdikten sonra bir süre pek seviyorum omuz hizamda uçlarında kırık olmadan geziyorum ama o bir uzasa ah uzasa kısa saçta yakışmaz diye düşünüyorum hiç cesaretim yok:)

Joelle : Saçlarım fönlü gezmeyi azalttım biraz o dönem öyle yıkamakta zor her yıkamadan sonra fön falan saçlarım düz olsa mis :) Zeytinyağı aslında çok iyi parlatıp güçlendirdi ama yumurta etkisini göremedim gerçekten :)

Ayshenur : Sen bunu dediğinde asaln burcu arkadaşlarımın saçlarını düşündüm resmen de öyle çok yakın bir arkadışım geldi aklıma saçlarını her gördüğümde kopsun inşllah derim güleriz ve Aslan burcu :) O zaman kökü sende demek ki uzadığında gene güzel saçların olucak :)

lazanya dedi ki...

ve bende aslan burcuyum :D ama benımde çok uzun değil. sütyen kopçama gelıyor :))) öyle kendiliğinden dalgası güzel olan bir saç değil :/

Pele dedi ki...

Saçların kırık değil ve uçları kendi aleminde yaşamıyorsa her saç güzeldir Lazanyacım ya :)