10 Nisan 2011 Pazar

Siyah saç lanettir

Siyah saç boyası lanettir..
Şöyle ki güzelim cumartesinizin tam  4 saatini kuaförde geçirebilir , saçlarının ayrı ayrı bölgelerini ayrı numaralarda ki boyalarla 4 defa boyatabilirsiniz..İstenilen sadece karameldir.. Ve el değmemiş saç.
Neden el değmemiş ?
Oda şöyle ki '' yaaaa bi renk açıcı var biz bi arkadaşın saçını açmıştık mis gibide oldu sende de deneyelim ton kırar'' zırvatasına sahip canlarınız olmayacak.. Can diyorum çünkü ancak bir cana teslim edilebilir saç.. Evet o can bendim ve en yakın arkadaşımın saçlarını dip röfle şeklinde kuaföre götürdüm.. Dip röfle dedim çünkü tüm saç dibi ve tepesi kumral uçlar siyah çok tarz bir boyama stili oldu.. İitiraf.com olaraktan bunu emektar kuaförümüze anlattıktan sonta ''ben bilsem 4 saat seni burda boş bekletmezdim verirdim iki fırça boyatırdım saç '' demesiyle egom tavan yapsa da ''bir sonra ki boyadan sonra daha bana gelmeyin ben size numara veririm nasıl boyamanız gerektiğini anlatırım yaparsınız'' diyecek kadarda tok gözlüdür kendileri.. 4 saatin sonunda karamel karamel bayılası renkte bir saç çıktı karşımıza..Açlığın ve bütün gün kuaför dedikodusunun verdiği sarhoşlukla yemeğe gitmek için çıktığımızda yapılan planlar Fenerbahçe maçı dolayısıyla suya düştü.. Cafelere maç seyretmek amaçlı gelen insan görünümlüler arasında kibarca yemek yenmezdi tabi.. Neyse sonunda  pizza yemeye karar verdik.. Siparişleri beklerken topallayan bi tip sürekli pizza almaya kalkıp duruyor..(şu sınırsın pizza muhabbeti ) Ama ne görgüsüzlük..Bağıra çağıra konuşmalar.. Anılarını anlatmalar.. Bütün herkesin dönüp hadi ya helal olsun gibi tepkiler vermesini bekliyormuşçasına böbürlenmeler.. Sonra düşündüm.. Nedir bu erkeklerin topallama şekilleri kardeşin.. Sanırsın 4 gün yoğun bakımda kalmış çıkışta pizza yemeye gelmiş.. Anladık futbol oynuyorsun..Ama yapmayın şu tripleri  çok komik görünüyorsunuz ciddiyim. Hiçte inandırıcı değilsiniz.Dikkat çekmek için komşunun sarışın minik çocuğuyla parka giden , sevimi köpek gezdiren hemcinslerinizden tek farkınız tek başınalığınız. Siz birgün topuklu ayakkabıyla yokuş inseniz demek ki hastanelik olcaksınız...
Neyse efenim mutlu pazarlar ;)

1 yorum:

pınar dedi ki...

İşte fedakar arkadaş tüm gününü heba etti ben için:)Maceralı bir hafta yaşadık sonuçta kuzuçe tecrübe oldu bizede.Nedir ki al saçlarımı deneme yap dilediğin gibi:))