1 Mayıs 2011 Pazar

Bugünler de

Cemal Süreya ve kahvaltı teoremini her zaman çok sevmişimdir..Şöyle ki ben ''kahvaltıya giderken bile evden kahvaltı yapıp çıkanlardanım'' bi basiretsizlik inancım mı var bilmiyorum ama bir lokma da olsa kahvaltı etmeden kapıdan çıktığımı hatırlamam.. Bu kadar kahvaltı düşkünü biri için kahvaltı rejime dahil olan bi olgu olmuyor tabii ki.Zihnim bunu ''günün en önemli besini '', ''akşama çok var yakarsın'' gibi düşünüyor olacak ki hiçbir zaman diyete dahil etmiyor..
Bugünler de ben vizelerimin bitişinin rehavetiyle doluyum.. Şizofrenleştiğimi kabul ediyorum.. Sabah uyanınca napıcağını bilmezler gibi şunu mu yapsam bunu mu yapsam dolanıyorum.. Bazen zihnimin bana oyun oynadığını sınavlarımın bitmediğini falan bile düşünüyorum.. Sonuç olarak bir süre hayatımda yoklar.. Bununla birlikte benim okula gitme ''zorunluluğum '' ortadan kalkıyor..:)
Bugünler de ben rejimdeyim.. 15 gün sonra tatil sezonunu Marmariste açarken fazla kilolarından şikayetçi bir kız olmak istemiyorum.. Açık büfeye karşı koymak için ''nefes egzersizlerine'' başladım.15 gün boyunca zihnimi bu konuda eğitmeyi planlıyorum :)
Bugünler de ben sıcak havaların geri döndüğüne inanmak üzereyim.. Hatta dün sahile yürüyüşe gittim deniz havası içime çektim ve bütün bunları kot ceketimle yaptım..İnanılmaz bir deneyimdi aylardır ezgimo olan ben montsuz kendimi çıplak gibi hissettim ama ölçüsüz insanlarımız çokta kısa kollu t-shirtlerle , kolsuz bodylerle çıkmış sokağa..
Bugünler de ben özledim.. Bazen özlediğimi gidip görmem gerektiğini düşünüyorum..İç sesim evet evet git diye onaylarken dünya değişiyor bir anda.. Yokluğunu hatırlıyorum.. Sonra bir insanın hayatı boyunca  özlediği insanı görememesinin ve buna alışmak zorunda oluşunun gerçeği ne kadar zor bir duygu düşünüyorum..Seni hatırlatan bi şarkı var ya.. İşte onu dinliyorum ağlıyorum..Çok ağlıyorum.. Ama bana kıyamazsın diye düşününce siliyorum gözlerimi..Sonra gülümsüyorum.. Bizi beklediğini orda çok mutlu olduğunu düşünüp gülümsüyorum...
Bugünler de ben böyleyim işte ...
Mutlu pazarlar ve olaysız 1 Mayıslar efenim..

5 yorum:

negzel dedi ki...

bugünlerde herkeste bir haller var zaten:)) sana da mutlu bir pazar diliyorum:))

Pele dedi ki...

Havalardan olduğuna inanalım Negzelcim :)

negzel dedi ki...

öyle avunuyoruz ya zaten:))

Ukeladümbeleği.. dedi ki...

Artık istedğim gibi etek filan giyicem mi bu havalarda? .p Şey ya şey, bence onlar oralarda çok mutlular hem de bize gelip çaktırmadan sarılıyolar kii.. !

Pele dedi ki...

Sanki kışın hiç giymedin Mukaddes =)) Bence de onlar orda komikli dünya izleyip gülüyolardır bileee