16 Aralık 2010 Perşembe

Rüyamız Hayrolsun Blog

Demeyi unuttumda iki gecedir rüyalarımdada bir şizofrenlik almış başını gidiyor..
Dün gece saat 3 3 buçuk civarında sıçrayarak uyandım..Yok öle alnımdan terler inmiyordu..Film vari şeyler yaşamadık..Amma velakin hayatım bir film olsaydı..Böbreğimden dalağıma kadar ter dökebilitemin olacağına kalıbımı basarım..O ne rüyaydı öyle..En yakın arkadaşım ölüyor..Evet bende bir yırtınmalar,aman allahım nasıl olurlar..Bir ağlamalar ama yok böyle ağlama..Ailesinin yarısını kaybetmiş biri olarak ağlamak ne demek çok iyi bilirim ama bu defa bir başkaydı..Sanırım bir kayıp daha verirsem ne hale geleceğimin ön gösterimini yaptık..İşin garibi ben deli gibi ağlarken..Ablası ''ımm odasına ben geçeyim, kıyafetleri bana kaldı ''diye yorumlar yapıyordu..(!) Tam rüya biticek perde kapanıcak  , diğer bir yakın arkadaşımın ölüm haberini alıyorum..Bu ne allahım ? Dünyaya çivimi çakıyorlar , bu nasıl bir ömür uzatmadır..Herkes kalır biz gideriz..Evet evet..Sonumu hissedebiliyorum..

Bu gece görülen rüyada  ise ;
Okula gitmek için durağa gidiyorum..Bekle bekle otobüs yok..Hava kararıyor falan..Sanki otobüsten başka yol yokmuş gibi o nasıl inatla otobüs beklemek anlamadım..Ama her işte bir hayır varmış ya..Böyle off poff derken yere bi bakıyorum..Ana! Bir tomar para.Hiç çaktırmadan yusuf yusuf gidiyorum direk cebe..Biri çıksa benim o para dese sıçtık..İmkanı yok vermem..Böle yüzlükler,200lükler falan.. Pööfff..

Sabah anneme bunu anlattığımda ohh sen rüyada kesin bir yandanda alışveriş listeni çıkartıyosundur çantadan..Bak ballı rüya diye dalga geçti benimle..
Ne belli..
Bugün biraz otobüs duraklarımı gezsem..Bilemedim ki..

Ömrü uzayan kuzumunda dediği gibi ; Allahım ne ima ediyorsan açık açık söylesen hani !?

2 yorum:

pınar dedi ki...

haha şimdi bu rüyada; ölmemden çok ablamın odamama yerleşmesi ve kıyafetlerime el koyması kısmına takıldım kuzum nedense:)Ama bak bir taraftan da sevindim senin rüyalarına yüksek sosyete girerdi genelde,sonunda ölüde olsam girebildim:p

Pele dedi ki...

Sorma abla rüyada beni fitil etti=)) Ahh bebeğim sen benim gönlümün sosyetesisin ama öle deme =))