10 Mart 2011 Perşembe

Mutsuzum

En mutsuz olduğum zaman da blogda buluyorum kendimi..İçimde patlamasın diye yazıyorum demiştim ya..Buraya koştuğumda sizin güzel yorumlarınızı görüyorum güzel maillerinizi görüyorum..Yüzümü güldürüyorsunuz öncelikle bunun için çok teşekkür ederim..
Evet gene soluğu burda almamın sebebi mutsuz olmam..
İnsanoğlu en  çok neden korkar bilmiyorum ama benim en büyük korkum yanlış anlaşılmak sanırım..Neler düşünerek yaptığın şeyler nasıl sonuçlar doğurur sen bile şaşırırsın..
Merak edersin sorarsın sıkılır,
Kıskanırsın söylersin sıkılır ,
Yardımcı olmak istersin söylersin sıkılır,
Tamam artık bundan böyle senin istediğin gibi olsun dersin sıkılır...
Bütün bunların sonunda karşısına geçip '' Allahın Belası ben çok mu mutluyum ? '' demek istersin diyemezsin.
Neden ?
Sıkılırsa diye.
Sonra ilişkide açıklıktan bahseder birisi...Herşeyi paylaşmaktan..Sorunların konuşularak hallolacağından.. Biri çıkıpta sorunlar konuşularak her zaman hallolmaz daha çok büyüyebilir..Çok güvenme insan ilişkilerine demez..
Demez çünkü ben yandım sen yanma mantığını her zaman üstünde taşır..Hani ben yandım ama sen konuş ya der..Konuşursun nolur ? Aynı şey..
Her sıkıntıdan sonra tövbe edersin bida şunu asla demem diye..Ama ''kıçı tövbe tutmaz'' deyiminin tam karşılığı aynada ki suretindir işte.. İki saat oturur düşünürsün.. Neden içime atıcam dersin..Tanırsın kendini çünkü..
Mutsuzum ben..
İçimden geçenleri böyle saçma sapan cümlelere döktüğüm için.

8 yorum:

Miyozu dedi ki...

Bazen susmak gerekir dediğin gibi erkekler bazen susmanın daha iyi geleceğini düşünüyorlar bence biraz da haklılar. bir bayanlar genelde kafanızda kurup onu düşünüyoruz onun güzelce karşımıza geçip gözlerimizin içine bakarak konuşmasını bekleriz ama bu olmayınca kurdugumuz bu karmaşa içinde boğulup gidiyoruz. Belki de düşündüğümüzden daha da basıt bir sorun var o yüzden oluruna birakmak lazım bazen:) Mutsuz olma geçer bunların hepsi... yüzünden gülücüklerin eksik olmasın:)
sevgiler

Dyginl dedi ki...

Benimde en büyük korkum yanlış anlaşılmak.Bu yüzden cümlelerim açıklamalarla doludur.Bazen insan içinde tutmak istiyor.Ama yapamıyor.Sonrada neden tutmadım diye hayıflanıyor.İnsanız işte canını sıkma eğer seni anlamıyorsa bu senin suçun değil.

modafobik dedi ki...

Heyyy, hadi ama, onca mutlu olunacak şey varken neden mutsuz olasın ki?! Hem bak bugün benim doğum günüm gerçi tanışmasak da bence benm hatrıma gülümseyebilirsin ha? :)

lirean dedi ki...

saçmadan öte benim de durumumu çok güzel özetlemişsin

Pele dedi ki...

Zuzu ; Evet ama hem susma derler hemde konuşursan konuşuğuna pişman ederlerse alalım sizi ironiye .. Oluruna bıraktım..Teşekkür ederim güzel yorumun için.. :)
Huyumkurusun : Bazen ne yaparsan yap olmuyor bazenli şarkılar söyleyelim madeeem canımcım
Modafobik : Teşekkür ederimmm o zaman nice seneleree mutlu yıllaraa

Pele dedi ki...

Lirean ; Kendi içimde olanları dökmeye çabalarken bide böyle toplu bir ifadeye sebep olmak ne de güzel (=

negzel dedi ki...

içinden geçenleri söylemek istediğin kişiye söyleyemediğin için mutsuzsun...nolur yani içimizde patlatmak zorunda olmasak birşeyleri!!!

Pele dedi ki...

Nolur :(